Carrer

Projectes

Carrer: Medieval

Els Berros de la Cort presenten un espectacle de carrer amb un vibrant repertori d’adaptacions medievals: músiques mil·lenàries, melodies del nord i el sud d’Europa, peces paganes i religioses. I un vestuari fantàstic que transporta músics i públic a la mediterrània medieval.

Més de 20 anys de trajectòria, amb centenars d’actuacions de carrer en el circuit de festivals i fires medievals i de reconstrucció històrica, han establert Els Berros de la Cort com una de les bandes més reconegudes en l’escena medieval al sud d’Europa.

Festival Ítaca


Concert

Projectes

Concert: Torb

En concert, Els Berros de la Cort presenten el nou disc Torb, publicat a la tardor de 2019, i quart àlbum en la discografia de la banda. El grup presenta per primera vegada un repertori de creació pròpia, amb un so èpic i ancestral inspirat en les arrels de la música tradicional catalana i mediterrània.

Una proposta única en l’àmbit de les noves músiques d’arrel amb un so potent en sintonia amb la música folk més actual. El grup utilitza només instruments tradicionals i d’època però amb arranjaments contemporanis i una dinàmica folk-rock molt festiva.

Torb. Fires de Girona 2019