Els Berros de la Cort han publicat “Torb” (Segell Microcospi, 2019), quart àlbum en la discogràfia de la banda

Els Berros de la Cort presenten per primera vegada un repertori d’autoria pròpia. Una proposta de creació que manté la sonoritat característica del grup cultivada durant més de dues dècades de recerca i reinterpretació de la música medieval.

Torb (Segell Microscopi, 2019), el quart àlbum de la formació gironina, és un disc amb una forta personalitat que connecta tradició i innovació. Una proposta única en l’àmbit de les noves músiques d’arrel pel tipus d’arranjaments i l’ús singular que el grup fa dels instruments d’època i tradicionals; instruments amb una llarga història però vius i molt presents en la música folk catalana actual.

Onze vents del món donen nom a les onze peces instrumentals que formen el disc. Unes cançons que s’inspiren en les arrels de la música popular catalana i mediterrània, i es deixen seduir també per una sonoritat èpica i ancestral.

 

Crèdits:

El disc es va enregistrar l’hivern de 2019 a l’estudi que el mateix grup té a Girona, i ha estat mesclat i masteritzat per Carles Xirgo als Estudis 44.1 d’Aiguaviva al mes de juny. Les il·lustracions i el disseny gràfic del disc són obra d’Oriol Tuca.

https://fanlink.to/torb