Els Berros de la Cort no actuaran aquesta temporada 2017-2018. Ens retrobem al setembre!!!

Els Berros hem estat anys pentinant carrers i carreteres, vagant per camerinos humits i coneixent gent impressionant arreu d’Europa. Han estat milers de quilòmetres de furgoneta, de notes esquitxant parets de pedra i de somriures fugissers entre multituds de gent bolcada amb el grup. Nits en vetlla, esperes interminables, nous instruments trobats pel camí i tres CDs a la butxaca fets amb tot l’amor del món.  Això, ja ho tenim!

Arribats a aquest punt ens veiem amb l’obligació de parar un moment… i respirar. N’hi podem dir “parada creativa”, perquè serà un recés en el camí que ens permetrà tenir espai i temps per fer el que ja fa molt tenim ganes de fer: gravar el quart disc!

Meditar, pensar, provar, gravar, esborrar, pensar, tocar, provar… per acabar entrant a l’estudi i bolcar tota la nostra energia vital. Això, requereix molt de temps, atenció i passió.

És per això que aquesta temporada vinent no ens trobarem pels carrers. Estarem tancats a l’estudi, gaudint d’una feina tranquil·la i assossegada, gravant música, fent música, supurant música.

Tornarem al setembre, amb l’ànim inflamat i els instruments a punt! Fins aleshores, us anirem informant de tot el procés.

Abraçades!!!!